Katri Sipilä, Founding Partner

Hallituksen ja johdon valmentaja ja neuvonantaja

Autan yrityksiä ja muita organisaatioita kehittymään ja kasvamaan paremman ja vastuullisemman hallitustyöskentelyn ja johtamisen avulla. Uskon, että People-Planet-Profit -tasapainon avulla saavutetaan kestävä kasvu ja menestys.  Valmennan ja koulutan hallituksia ja johtoryhmiä, mentoroin ja coachaan johtajia.  Sparraan myös strategian uudistamisessa ja toiminnan kehittämisessä kestävämmäksi, voitokkaammaksi ja vaikuttavammaksi. Tunnistamme yhdessä vastuullisuuden strategiset osatekijät, selkiytämme suunnan ja asetamme askelmerkit ja mittarit.

Minulla on toimitusjohtajatausta kansainvälisellä musiikkialalla digitaalisen transformaation ytimessä ja laaja kokemus yrityksissä, säätiöissä ja järjestöissä hallituksen puheenjohtajana, jäsenenä ja neuvonantajana. Olen myös EU-tason ja kotimaisen edunvalvonnan ja vaikuttamisviestinnän, hyvän hallintotavan ja yhteisöoikeuden sekä IPR-asioiden asiantuntija.

Toimin Hallituspartnerit BP Helsingin partnerina ja  hallituksen jäsenenä sekä kauppakamareiden Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ)-  ja Hyväksytty Advisory Boardin jäsen (HAB) -kurssien kouluttajana. Olen myös tuottanut HHJ Hallitus vastuullisuuden asialla -koulutuksen  ja kirjoittanut Aija Bärlundin kanssa Vastuullinen hallituksen jäsen -kirjan (Kauppakamari, 2023).

Luottamustehtäviä ovat:  Espoon Yrittäjien sekä Kalliolan Klinikka Oy:n ja Kalliolan Setlememntti ry:n hallitus, Ahokkaan lääketieteellisen säätiön hallintoneuvosto, Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -toimikunta,  Suomen kansallisen IPR-strategian seurantaryhmä.

 

Osaamisen kehittäminen 

Varatuomari, OTK, Hyväksytty hallituksen jäsen, puheenjohtaja (HHJ PJ), Certified Business Coach Master (CBCM)

C-level School (European Women on Boards EWoB ja EU komissio), Breakthrough Program for Senior Executives (IMD), JOKO (Helsingin kauppakorkeakoulu).

Intohimoni –  Vastuullisella johtamisella ja kestävällä kasvulla menestystä ja mielenrauhaa