MARKKINAN KASVATTAJA

Yrityksesi toiminta on kasvanut ja laajentunut vauhdilla. Tuntuuko, että, fokus on hukassa ja päiväsi kuluu kaaoksen torjunnassa? Autamme sinua selkiyttämään suunnan ja laatimaan toteutussuunnitelman mittareineen kannattavan ja hallitun kasvun varmistamiseksi. 

Kuulostaako tutulta?

Liiketoimintasi on laajentunut ja yrityksesi kasvanut vähitellen. Nyt kasvu ei ole enää hallittua, liiketoiminnassa on rönsyjä, osaaminen ja johtamisjärjestelmä ei vastaa kasvavan yrityksesi tarpeita. Jatkuvan kannattavan kasvun aikaansaamiseksi tarvittaisiin parempaa organisoitumista ja toimivampi johtamisjärjestelmä. Lähestyt saumakohtaa, jossa nykyinen tapa ei enää toimi, vaan saattaa johtaa kaaokseen. Langat eivät pysy käsissä.

Itse yrität sinnitellä kasvavan työtaakan alla.

Ajatteletko, että tulee edullisemmaksi tehdä kaikki omin voimin? Voimavarat alkavat ehtyä, luovuus vähenee ja selviydyt vain rutiineista. Organisaatiossasi tapahtuu osaoptimointia. Yrityksesi henkilöstön väliset suhteet kärsivät, tärkeät asiakkaat ja sidosryhmät jäävät hoitamatta. Avainhenkilösi alkavat kyllästyä liialliseen työmäärään sekä selkeyden puutteeseen. Alat itse olla jo niin uupunut, että et tunnista kehitystarpeita ja avun tarvetta. Lopulta hyvästä kasvusta huolimatta yrityksesi kannattavuus alkaa kärsiä.

Selkeytä kasvustrategiasi

Autamme sinua kirkastamaan kasvustrategian yhdessä omistajien ja hallituksen kanssa. Luomme kanssasi yhdessä toteutussuunnitelman mittareineen.

Autamme sinua tunnistamaan kasvun vaatimat kyvykkyydet, osaamistarpeet ja talon sisäisen osaamispotentiaalin. Autamme laatimaan palkitsemisjärjestelmän, joka sitouttaa avainhenkilöt.

Tilanteen selkeyttäminen ja organisoiminen vaikuttaa myönteisesti koko yrityksen työnteon kulttuuriin. Maineesi kasvun ja muutoksen johtajana kirkastuu.

MIKSI DEVE KUMPPANIKSI?

verified

KOVAN TASON KOKEMUS

Jokaisella meistä on vankka kokemus liiketoimintajohtajana. Kovan tason osaajat itse kädet savessa sinun apunasi.

supervised_user_circle

KOVAN TASON KOMBINAATIO

Monipuolisella osaamisellamme varmistamme, etteivät bisneksen sokeat pisteet ja mahdollisuudet jää huomaamatta ja hyödyntämättä.

announcement

KOVAN TASON KESKUSTELUT

Vedämme vaikeimmatkin keskustelut, jotka pitää käydä päästäksenne haluamaanne lopputulokseen.

Asiakkaamme ovat saaneet:

  • Selkeän kasvustrategian ja toteutussuunnitelman mittareineen
  • Toimivan yhteistyön toimitusjohtajan, omistajien ja hallituksen kesken
  • Pohjan positiivisemman ja dynaamisemman yrityskulttuurin rakentamiselle

Pidetään vauhti yllä ja pysytään vakaasti tiellä

Nyt kun kasvu on positiivista, kannattaa varmistaa, että yrityksesi organisoituminen, järjestelmät ja johtaminen tukevat yhä kiihtyvää kasvua ja kannattavuutta. Jos viivyttelet, pahimmassa tapauksessa yrityksesi kannattavuus sakkaa.

LIIKETOIMINNAN KASVATTAMISEN PITÄÄ OLLA INNOSTAVAA JA KANNATTAVAA

TILANNEKUVAN JA TAHTOTILAN KIRKASTUS

Teemme sinulle ehdotuksen muutospolusta

MUUTOSPOLUN TOTEUTUS

Toteutussuunnitelma ja sen läpivienti yhdessä tiimisi kanssa

trending_up

MENESTYSTÄ JA MIELENRAUHAA

Tiedät, että olet turvannut yrityksesi kasvun ja tulevaisuuden