Tervetuloa Deve Partnersin kanaville

folder_openKasvu, Vastuullisuus

Elämme ainutlaatuista aikaa, joka on täynnä isoja muutoksia, uhkia ja mahdollisuuksia. Monen yrityksen on pakko keksiä pyöränsä täysin uudelleen.

Perustimme Deve Partnersin, koska haluamme auttaa asiakkaitamme entistä laajemmalla palvelupaketilla ja syvemmällä osaamisella. Sparraamme yritysten johtoa, omistajia ja hallituksia kirkastamaan tilannekuvansa, tahtotilansa ja mahdollisuutensa, joihin kannattaa tarttua menestyäkseen tulevaisuudessa.

Asiakkaamme haluavat viedä liiketoimintaansa kaaoksesta kasvuun, mullistaa oman toimialaansa ja vallata yrityskauppojen kautta uusia markkinoita. Ulkomaisille yrityksille varmistamme onnistuneen markkinoille tulon Suomeen.

Teemme töitä johtajien kanssa, jotka eivät tyydy tavanomaiseen. Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä ja kovan luokan kombo, johon kuuluu bisnepsykologi, yrityskauppaexpertti, juristi ja hallitushai sekä johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjä. Olemme myös sertifioituja liikkeenjohdon mentoreita, coacheja ja neuvonantajia. Vedämme ja varmistamme vaikeimmatkin keskustelut.

Meillä kaikilla on vankka kokemus liiketoimintajohtajina. Emme lähetä asiakkaan luokse junioreita vakiotempleittien kanssa, vaan toteutamme itse muutokset räätälöidysti asiakkaan kanssa.

Autamme asiakkaita nostamaan liiketoiminnan seuraavalle tasolle ja nauttimaan matkasta. Miten voisimme auttaa sinua nousemaan seuraavalle tasolle, ja mitä se liiketoiminnallesi merkitsisi? Ota rohkeasti yhteyttä!

Menestystä  ja mielenrauhaa,

Founding Partners

Aija
Jaana
Katri
Lilli

Lue myös